PR3d - Production Ready 3d

3d modellen introduceren een nieuwe manier om interieurs te bekijken. Nog niet eerder was het mogelijk écht inzicht te krijgen in de maten en verhoudingen van ruimte.

Stap 1. Prijsopgave

Bel of email me voor een prijsopgave.

euro logo_pale_01
kalender_01_zw_01

Stap 2. Inplannen 3D fotoscan

We maken een afspraak en komen je ruimte scannen.
Dezelfde dag nog ontvang je het 3D model en de iframe codes voor je website.

Stap 3. Foto's

We sturen je high definition foto's vanuit het 3d model.
En als je wilt kunnen we per verdieping plattegronden voor je maken.

04

Stap 4. Virtual Reality

Presentatie maakt het verschil.
Je zult zien dat er met 3D meer belangstelling ontstaat voor je project. Meer belangstelling betekent een langer verblijf op Facebook of websites. En dat betekent .. meer en snellere zaken doen.
Ga nú mee met je tijd en profileer je als een professional..

Stap 5. Video Walk-Through en Plattegronden

Een video walk through geeft je het idee dat je in één vloeiende beweging het interieur kunt bewonderen. Minder interactief dan zelf door het 3D model lopen maar voor een snelle impressie kan het wonderen doen. Klik op "Video" om een idee te krijgen hoe dat in YouTube eruit ziet.

video_icon

FAQ.

Op welke manier is een 3d tour anders dan andere bestaande tours?
Een traditionele virtuele tour is eigenlijk helemaal niet virtueel. Het is gewoon een statische foto gallery. Hoewel er allerlei technieken zijn zal het in verreweg de meeste tours het niet mogelijk zijn rond te lopen in een ruimte. Op zijn hoogst laten de traditionele tours 10 losse foto’s van de ruimte zien. Traditionele fotografen gebruiken DSLR camera’s waarmee ze meerdere foto’s aan elkaar stitchen en op die manier het idee van 3d suggereren.

Onze 3d tour maakt met een speciaal daarvoor ontworpen camera enige tientallen tot honderden scans die naadloos in een soort van poppenhuismodel worden gerenderd. Wij gebruiken de high tech Matterport camera met 12 camera’s en lenzen waarmee een polygone mesh wordt gecreeerd. Abacadabra? Er is meer. Deze mesh kun je online (desktop-ipad-tablet-smartphone) van alle kanten bekijken en doorlopen. Of met het allernieuwst gadget; de Oculus Rift. https://www.oculus.com

Hoe lang duurt de opname van een 3d tour?
Dat hangt een beetje van de soort van ruimte af, maar voornamelijk van de oppervlakte van een ruimte. Hoe meer meters, hoe meer scans, hoe langer het zal duren. Maar uitgaande van een ruimte van 100m2 zal dat ongeveer een uur zijn.

Wat moet ik doen vóór en ná het maken van de opnamen?
U hoeft helemaal niets te doen. Alles in onze virtuele tour wordt digitaal gecreëerd.
Zorg voor een schone ruimte voordat de opnamen beginnen. Zorg dat alle meubels en attributen op de plaats liggen waar ze volgens jou horen te liggen. Zorg dat je huisdieren niet door het beeld kunnen lopen.
Ben je zelf niet aanwezig? Zorg voor een sleutel of dat er iemand is die ons binnen laat.

Wat als het weer slecht is?
Onze 3D cameras gebruiken High-Dynamic-Range Imaging (HDR) die de camera in staat stellen lichtveranderingen zelf te corrigeren. Op deze manier kunnen wisselende omstandigheden worden opgevangen en kan er op bewolkte dagen gewoon worden gewerkt. Het resultaat zal dan hetzelfde zijn als bij opnamen op een zonnige dag.

Welke browsers zijn compatibel met de 3d virtual tour?
De 3d tours gebruiken WebGL, de standaard voor content met 3d. Op desktop computers wordt WebGl ondersteund door de laatste versies van Chrome, Firefox,Safari en internet Explorer. Op mobiele apparaten wordt WebGL ondersteund door Safari for iOS 8 and Chrome for Android. Normaal gesproken duurt het inladen van een 3d model op smartphones wat langer op mobiele apparaten. Lukt het volgens je browser niet dan is het tijd die browser te updaten.
Test je browser https://get.webgl.org/

Wat moet ik doen tijdens de opnamen?
Je aanwezigheid is tijdens de opnamen niet vereist. Het scanning proces vergt veel tijd en het is zeker niet de bedoeling dat er iemand ergens in beeld staat. Dat geldt ook voor huisdieren zoals poezen en honden die even een apart plekje moeten zoeken.

Hoe moet ik betalen?
Je kunt ter plaatse betalen of je ontvangt per email een factuur waarvan we graag binnen 2 dagen de betaling willen ontvangen. In het laatste geval rekenen we € 10,- administratiekosten.

Hoe lang wordt mijn 3d tour gehost op de servers?
De 3d Tours gebruiken vrij forse databestanden die worden opgeslagen op servers in de cloud. De eerste 6 maanden hosting zijn inclusief en dus gratis. De volgende periode van 6 maanden wordt opnieuw berekend @ € 35,00 excl. Btw. U kunt op elk moment opzeggen waarbij we aantekenen dat na opzeggen binnen een bestaande periode geen restitutie volgt.

Wat is jullie levertijd?
3d tours binnen 24 uur We sturen de weblink en iframecode samen met instructies per email. Met die iframe code kunt de het 3d model direct op je eigen website laten afspelen.
Fotografie 24 uur
Video walk around 24 uur – duur van de video ca. 1 tot 2 minuten
Extra fotografie in-en exterieur 24 uur

Wat als ik een afspraak moet afzeggen?
Je kunt tot 24 uur (1 dag) van te voren afzeggen. Bij afzeggen binnen 24 uur rekenen we € 75,00 excl.btw kosten in rekening.

%d bloggers like this: